Direktlänk till inlägg 24 januari 2009
Kokt torsk med ägg och persiljesås är rena barnmaten. Man får sån lust att mosa allt när man skall äta det. Vet inte varför det är så gott, kanske lever det kvar sen barndomen.
Koka ett fiskblock i lite smör, vatten och en fiskbuljongtärning. Ta upp fisken och gör en vit sås i spadet. Lägg i 2 hackade hårdkokta ägg och ett par matskedar persilja. Ev. lite salt.
Servera med kokt potatis och kokta morötter eller andra valfria grönsaker.
Smaklig spis!
Hemsidan www.belara.net Nu i början av mars så upphör både Belaras Hundhantverk och kennel Belara. Då Claes-Göran gått bort så existerar inte firman längre och på kennelsidan händer inget nytt. Inga nya hundar, inga valpar, ingenting....Att då beta...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | 3 | 4 | ||||||
5 | 6 | 7 | 8 | 9 |
10 | 11 | |||
12 | 13 | 14 | 15 | 16 |
17 | 18 | |||
19 | 20 | 21 | 22 | 23 |
24 | 25 |
|||
26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | ||||
|