Direktlänk till inlägg 15 mars 2015

PÅ FEST I GÅR

Av Elisabeth - 15 mars 2015 19:06

Äldsta barnbarnet, Lucas, fyller 18 år


Jag vet inte hur många gånger man säger att tiden går så fort och man märker det mest på barnbarnen som växer upp och blir stora. Vi själva blir ju inte äldre och det är ju skönt!!!

Nu var det i alla fall dags att fira Lucas, exakt på den dan han fyller dessutom. Jag vet inte hur många vi var i huset men fullt var det och väldigt trevligt hade vi.

Lucas spelar ju i ett hårdrocksband som heter Sisinvia, och alla vi som var där hade var sin tröja med Sisinvias tryck på. Det hade inte Lucas någon aning om och det var inget han märkte från början, då alla hade något över tröjan.

Det var dukat på många ställen och det gick i lite hårdrockstecken med svarta dukar och svarta ljus men det var så himla fint gjort.


     


 

När alla hade kommit fick Lucas ögonbindel på sig och vi ställde upp allihop framför honom med alla våra likadana tröjor på oss


 

Gissa om han gillade det?


 

Delar av bandet Sisinvia var också med på kalaset, roligt att dom ville komma. Riktigt trevliga killar.


För att föreviga detta så gick vi allihop ut på altanen och fotade oss. En härlig samling av gamla och unga, mest unga.


Av någon konstig anledning så tog jag inga kort på smörgåstårtorna som Helen gjort. Tre enorma, underbart goda med räkor och annat gott på. Vi åt så vi nästan sprack, som vanligt. Ja det var inte mycket kvar när alla hade ätit färdigt.

Sen var det dags för lite presentöppning. Vi hade lagt ihop till en musikanläggning, vilket var uppskattat av en som lever i musikens värld.


 

Kusinerna är nyfikna och tycker det är spännande


Första högtalaren


 

 Henrik till höger med sin bror David och hans Jennie bredvid


   

Far och son med lite bister uppsyn! Jag tror bara dom var väldigt mätta!!


 

Nästa paket -


 

- och nästa


 

Kul att leka i presentkartonger


 

Lucas fick också en väldigt fin bok med bilder från hela hans liv. Mycket fina bilder, en del scannade från gamla foton, men ändå väldigt bra kvalitet. Roligt att ha och det var kul att läsa i den. Hann inte läsa allt men det kommer ju fler tillfällen.


Dagen avslutades sen med kaffe och tårta. Naturligtvis var även den tårtan gjord av Helen. Lucas spelar ju trummor i sitt band så vad skulle en tårta föreställa om inte en trumma med trumpinnar och allt. Visst är den fantastiskt fint gjord.


 

Dessutom var den väldigt god.


Så småningom var det dags att bege sig hemåt och Lucas och killarna skulle ut på stan! Ja det är bråttom att gå ut när man precis fyllt 18. Kul hade dom haft i alla fall, det fick jag reda på i dag.



 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Elisabeth - Torsdag 14 mars 13:15


Försökte ladda upp 5 bilder, men det blev bara en. Får duga så länge.   10 grader varmt idag. Bilden är från Henriksberg, en lugn och stilla dag ...

Av Elisabeth - Torsdag 29 feb 14:27

Hemsidan www.belara.net Nu i början av mars så upphör både Belaras Hundhantverk och kennel Belara. Då Claes-Göran gått bort så existerar inte firman längre och på kennelsidan händer inget nytt. Inga nya hundar, inga valpar, ingenting....Att då beta...

Av Elisabeth - Torsdag 29 feb 14:17

Skottdagen idag     Sista dagen att jaga hjort med hund, ja inte bara hjort så klart men det är dom som behöver jagas här. Undrar just hur många dom skjutit denna säsongen. Alltför få med tanke på att det kryllar av dom... ...

Av Elisabeth - Söndag 4 feb 14:22


Eftersom det är första inlägget för i år säger jag GOTT NYTT ÅR   Ja, detta året har ju varit tufft kan man säga. Ja ända sen jul faktiskt. Det var då jag blev ensam efter att ha firat 54 jular ihop. Tur man har barna som stöd och stöttning oc...

Av Elisabeth - 27 december 2023 21:37

En elak cancer i tarm och lever  Han blev bara 75 år     ...

Presentation

Fråga mig

21 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards